Maagstreken

2018
‘Maagstreken’
Orttheater

Word je van eten dik? Weet jij wat er in voeding zit? Ieww! ik heb een puist op mijn kin!

Maagstreken is een originele jeugdvoorstelling over de wondere wereld van onze voeding. Het vertelt het verhaal van onze heldinnen Zjuul, ongeremd en bourgondisch en Marie-Fleuril, geremd en een schoonheidskoningin. Op vrolijke en licht-absurde wijze zien we hoe twee meiden hun dagen doorbrengen tussen de lopende band en stapelkrat. Met hart en ziel zetten zij zich in voor PONK. De fabriek die precies maakt wat zij lekker vinden. Maar wat gebeurt er als ze erachter komen dat PONK een dubbele agenda heeft? Gaat dat hun ogen openen?

ms-website10
ms-website11
ms-website12
ms-website13
ms-website14
ms-website15
ms-website16
ms-website17
ms-website4
ms-website5
ms-website6
ms-website8
ms-website9
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Een voorstelling die kinderen uit groep 4, 5 en 6 van de basisschool wil laten nadenken over waar ons eten vandaan komt, hoe we vaak niet meer weten wat we precies eten en de invloed van verfijnde levensmiddelenreclames en gezondheid-goeroes. Voor deze voorstelling is een lesbrief ontwikkeld voor verdieping in het onderwerp eten en bewegen.

Informatie en boekingen; +31 (0) 6 535 384 04 of esther@orttheater.com

Idee Irmgard Tummers

Spelers: Cristel Reneman en Barbara de Vries

Decor en kostuum: Esther van de Pas

Met dank aan: Kiek Wishaupt


Terug