Expeditie Zilverschoon

2017 -heden
‘Expeditie Zilverschoon’
Winnaar van stadsgoud 2017

Expeditie Zilverschoon koppelt de mens in de stad opnieuw met de natuur, en in het bijzonder met die wilde planten en ‘ onkruid’ die voor de mens van levensbelang zijn: de eetbare. Eetbare natuur leren kennen, verzamelen en bereiden door bewoners van de stad, dat is de essentie van ons idee.

Expeditie Zilverschoon duurt in totaal 2 uur en begint met een kleine wandeling van een uur. Tijdens de wandeling vertelt Janna Navis over de planten, het landschap en de omstandigheden. Esther van de Pas vult aan op het gebied van toepasselijke eetwetenswaardigheden. Na de wandeling verwerken we gezamenlijk de verzamelde kennis en planten in een smakelijke maaltijd op de Mobiele Keuken.

Expeditie Zilverschoon kan plaatsvinden van eind april t/m eind September en is ideaal voor een groepsactiviteit van 15 tot maximaal 20 personen. Het programma is aan te passen naar de wensen van de groep. Expeditie Zilverschoon staat garant voor een complete en unieke eetervaring in de natuur.  Informatie via esther@orttheater.com

<–terug